Bekijk alle hotels

Discotheken/Clubs

Wie in Wenen goed de bloemetjes wil buitenzetten, gaat als het donker wordt richting de "Bermuda Dreieck", het aan de Donau gelegen uitgaansgedeelte van de Innere Stadt. Echter, ook buiten de fictieve grenzen van de driehoek is het feest. Zo is er bijvoorbeeld rondom het Karlsplatz ook een heleboel leuks te beleven.

Flex
Flex is een discotheek gelegen aan de Donau, misschien wel de bekendste van de stad. Er worden verschillende soorten muziek gedraaid, ook vaak combinaties van muziekstijlen. Elke avond is het er gezellig druk.
Waar: Augartenbrücke 1
Metro: Schottenring

Roxy
Roxy is een club die al sinds de jaren '60 bestaat. De authentieke sfeer van toen hangt nog steeds rond deze hippe hotspot, waar alleen de beste house, hiphop en soul worden gedraaid. Geniet van een avondje uit in deze prachtige club.
Waar: Operngasse 24
Metro: Karlsplatz

Platzhirsch
Platzhirsch is een populaire club in Wenen. De moderne geluidsinstallatie zorgt voor een geweldige sound, er wordt voornamelijk house gedraaid, maar ook andere muziek komt aan bod. De sfeer is lekker relaxed en er komen veel studenten, die hier tot 6.00 uur 's morgens komen feesten.
Waar: Opernring 11
Metro: Karlsplatz

Volksgarten Club
Een mooie discotheek waar electropopmuziek wordt gedraaid. 's Zomers gaat het dak er letterlijk af bij deze club en dansen onder de blote hemel is een heel aparte ervaring. De palmbomen maken de 's zomerse sfeer dan helemaal af. Wie het te warm krijgt, duikt gewoon lekker het zwembad in.
Waar: Burgring 1
Metro: Museumsquartier
Bekijk alle hotels in Wenen