Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht met de veelgestelde vragen per categorie. Kies een Categorie, kies vervolgens een onderwerp en u ziet het antwoord op uw vraag.

Kies een categorie

Bagage
Betalen
Brexit en uw reis
Overig
Reisdocumenten
Stedenreizen & het Coronavirus
Stedentrip boeken
Vliegreizen
Onderwerpen wijzigen
Stedentrip boeken

Hoe kan ik boeken voor volgend jaar?

Bij stedentrips.nl kunt u in de meeste gevallen al 10 tot 12 maanden voor vertrek uw reis boeken. In sommige gevallen zelfs nog verder. Voor vluchten is er echter een limiet van ca. 11 maanden voor vertrek, dit is een wereldwijde regel dat vluchten alleen binnen deze periode boekbaar zijn.
Indien u een reis wilt boeken, maar het hotel of vlucht van uw keuze geeft nog geen beschikbaarheid of prijzen dan kan Stedentrips.nl uw boeking echter al wel accepteren en zal u dan t.z.t. een vrijblijvend aanbod doen. Stuur een e-mail met alle gegevens naar info@stedentrips.nl.
Wij verzoeken u de volgende gegevens door te geven: De stad, de naam van het hotel, aantal & type kamer(s), aantal personen, de vertrekdatum, aantal dagen, soort vervoer (vliegtuig, eigen vervoer, trein, boot), de namen van alle personen en de adresgegevens van de hoofdboeker.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Indien u in bovenstaand overzicht geen antwoord op uw vraag heeft gevonden, dan kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen