Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht met de veelgestelde vragen per categorie. Kies een Categorie, kies vervolgens een onderwerp en u ziet het antwoord op uw vraag.

Kies een categorie

Bagage
Betalen
Brexit en uw reis
Overig
Reisdocumenten
Stedenreizen & het Coronavirus
Stedentrip boeken
Vliegreizen
Onderwerpen wijzigen
Reisdocumenten

Wanneer ontvang ik de reisbescheiden?

De reisbescheiden worden, mits de gehele betaling bij ons binnen is, ongeveer 10 dagen voor vertrek verstuurd. De vouchers worden u in .pdf formaat per e-mail opgestuurd . In het .pdf document zijn alle vouchers, belangrijke informatie en, indien van toepassing, de vliegtickets opgenomen.

Het kan echter zijn dat voor bepaalde onderdelen van uw reis die u bij ons heeft gereserveerd, u de vouchers/tickets dient te gebruiken van de betreffende leverancier. > U kunt hierbij denken aan openbaar vervoerkaarten, museumkaart of een informatieboekje over de stad indien u deze bij reservering heeft bijgeboekt. Indien u één van deze onderdelen van uw reis heeft bijgeboekt, dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk per post aan u versturen.

Indien u kort voor vertrek boekt en stedentrips.nl kan de bepaalde onderdelen die niet per e-mail verstuurd kunnen worden, niet meer per post versturen, of u kunt de reisbescheiden niet per e-mail ontvangen, dan kunnen we de reisbescheiden per express aan u opsturen (tegen meerkosten).

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Indien u in bovenstaand overzicht geen antwoord op uw vraag heeft gevonden, dan kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen