Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht met de veelgestelde vragen per categorie. Kies een Categorie, kies vervolgens een onderwerp en u ziet het antwoord op uw vraag.

Kies een categorie

Bagage
Betalen
Brexit en uw reis
Overig
Reisdocumenten
Stedenreizen & het Coronavirus
Stedentrip boeken
Vliegreizen
Onderwerpen wijzigen
Vliegreizen

Met welke luchtvaartmaatschappij vlieg ik?

Stedentrips.nl werkt uitsluitend samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. Dat zijn bijvoorbeeld KLM, Iberia, Austrian Airlines, Alitalia, TAP Portugal, LOT Polish Airlines, Aer Lingus, United, SN Brussels Airlines en CSA Czech Airlines. Wij bevestigen u bij de boeking met welke airline u vliegt.
Door de steeds verdergaande samenwerking tussen luchtvaartmaatschappijen, kan het echter voorkomen dat u boekt voor een zogenaamde 'codeshare' vlucht, dat wil zeggen dat u boekt voor bijv. Alitalia, maar de vlucht wordt uitgevoerd door KLM. Dit komt o.a. voor bij vliegreizen naar de Italiaanse steden, Praag, New York en Boedapest, maar ook bij andere steden kan dit voorkomen. Op de faktuur die u van ons ontvangt, staat aangegeven als dit het geval is, door de melding 'operated by'. Heeft u een specifieke wens hieromtrent, laat het ons dan weten, dan kunnen we nagaan of dit geldt voor de door u gekozen vlucht en kan er in overleg bekeken worden of er alternatieven mogelijk zijn.

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Indien u in bovenstaand overzicht geen antwoord op uw vraag heeft gevonden, dan kunt u per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen