; Shoppen in Istanbul, winkelen in Istanbul - Stedentrips.nl

Plan uw stedentrip IstanbulWat is hot in Istanbul?

Istanbul is vooral fascinerend door haar ligging op de grens tussen Azië en Europa. Dat geeft een erg boeiende mix van twee culturen op diverse vlakken!

Shop till you drop, van markt en outletshopping tot designer stores

Istanbul

Istanbul is vooral fascinerend door haar ligging op de grens tussen Azië en Europa. Dat geeft een erg boeiende mix van twee culturen op diverse vlakken!

Winkelen

Etenswaren en kruiden

Wie graag met een koffer vol Turkse lekkernijen naar huis gaat, kan zijn slag slaan in de Egyptische Bazaar. Turkse koffie, kruiden en saffraan koopt u hier tegen leuke prijzen. De Egyptische Bazaar vindt u vlak bij de Galatabrug in het kloppend hart van de stad.

Lees meer

Grote Bazaar

De Grote Bazaar in Istanbul is een weldaad voor de zintuigen. Hier ziet en ruikt u de meest kleurige en geurige kanten van Istanbul. De Grote Bazaar is een fantastische plek om sfeer te proeven maar ook om originele souvenirs en authentiek Turks handwerk aan uw reistrofeeën toe te voegen.

Lees meer

Markten

Op de bazaar stuit u op de leukste koopjes...als u afdingt! Afdingen is een van de regels die gelden op de Turkse bazaar. Doe mee aan dit spelletje en leef u helemaal uit. Dus: shopping bags mee, boodschappenlijstje in de zak, stoute schoenen aan en op naar de bazaar.

Lees meer

Shoppen in Istanbul

Shoppen in Istanbul is kiezen tussen oud en nieuw, traditioneel en modern. Shoppen in Istanbul is paraderen door hypermoderne shopping malls en schuifelen over eeuwenoude marktjes. Shoppen in Istanbul is... van twee walletje eten en met de allermooiste spullen thuiskomen.

Lees meer

Shopping area's

Shopliefhebbers hoeven zich in Istanbul niet te vervelen. Verspreid door de stad zijn vele interessante shopping area's te vinden. Pak de metro en ontdek het chique Beyoglu en Taksim, of stap op de tram en reis naar de Grote Bazaar. Istanbul heeft op shop-gebied echte verrassingen in petto.

Lees meer

Warenhuizen

In Istanbul is geen gebrek aan warenhuizen. Vooral in het noordelijk deel van de stad heeft u er keus uit vele. De warenhuizen in Istanbul zijn hypermodern en van alle gemakken voorzien. Tijdens hete dagen is het er heerlijk koel en kunt u er shoppen, eten, naar de film en zelfs badderen.

Lees meer