Hyde Park

Met een oppervlakte van maar liefst 140 hectare is Hyde Park een van Londens grootste parken. Het park is eigendom van de Britse koninklijke familie. Dit prachtige park heeft iedereen wat te bieden. Zo kunnen sportfanaten er goed hardlopen, kinderen lekker spelen, is er een ruiterpad voor paardenfans, een meertje voor zwemmers en nog veel meer. In dit park gaat u zich niet vervelen.

Op de zeepkist
In de noordoostelijke hoek van Hyde Park vindt u Speaker´s Corner. Wie de wereld zijn mening wil verkondigen mag hier ´s zondags op de spreekwoordelijke zeepkist klimmen en dat ongegeneerd doen. U mag zeggen wat u wilt, hoe u maar wilt. Dat hebben vele mensen vóór u op deze plek de afgelopen 150 jaar gedaan.

Winter Wonderland
De toverkracht van de Kerstman doet ´s winters zijn werk in heel Londen en zeker ook in Hyde Park, dat in de donkere maanden wordt omgetoverd tot Winter Wonderland. Ga met de kinderen naar Santa Land of betreedt het bevroren decor van de Poolcirkel. Bindt de schaatsen onder of bekijk de ijssculpturen in het IJs Koninkrijk. Voor deze attracties moet u wel betalen en liefst reserveren.

Adres: Hyde Park
Metro: Hyde Park Corner of Knights Bridge
Openingstijden: 5.00 uur tot zonsondergang.
Prijzen: Gratis (openingstijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen)